П`ятниця, 19.04.2024, 20:23
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Філія "Засупоївський НВК"ЗОШ І-ІІступенів - ДНЗ (ясла-садок)" ОЗО "Яготинський НВК     "СШ-ЗОШ І-ІІІ ст. №2"

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


08:36
День знань в Засупоївському НВК

Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.

Перший дзвінок і початок нового навчального року - це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

1 вересня в Засупоївському НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ (ясла-садок)» пройшло свято Першого дзвоника!

9 учнів нашої школи вперше сядуть за парти, а для учнів 9-х класів, цей дзвоник розпочав останній шкільний рік.

Директор школи Клюшниченко Тетяна Станіславівна привітала всіх з чудовим святом 1 Вересня – Дня Знань, який відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

На святі були присутні діти, батьки, вчителі, почесні гості, серед яких і сільський голова – Бондаренко Віктор Васильович.

Сьогодні для України настали тяжкі часи. Неоголошена війна, яка зруйнувала найвищі мрії, забрали життя – юних, світлих, квітучих. Присутні на лінійці вшанували хвилиною мовчання та віддали шану тим, хто поліг за свободу та незалежність нашої держави та поклали квіти до пам’ятного знаку загиблиму випускнику школи Вадиму Ткаченку..


І ось настала зворушлива та довгоочікувана мить – мить коли лунає Перший Дзвоник. На перший урок покликав хвилюючим акордом шкільний дзвінок у виконанні учнів 9 класу Марчука Ігора та учениці першого класу Гулак Ульяни

На урочистому зібранні звучали привітання на адресу учнів і вчителів, всіх, завдяки кому ми маємо таку чудову можливість - бути освіченими людьми!

Здоров’я Вам і благополуччя! Миру і любові!

Переглядів: 208 | Додав: valen_19 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930